- ShapeIT! -

IMG 8443r

Drage dame, predstavljam vam ShapeIT- novo, inovativno linijo prehrane za aktivne ženske! Linija namenjena vsemu, kar ženske potrebujemo za dobro energijo, ohranjanje mladosti in zdrav življenski slog.

products-headerShapeIT sestavlja 14 visokokakovostnih izdelkov in šest različnih okusov. Prehrano si lahko prilagajate glede na način življenja, tip in pogostost vadbe ter individalne cilje. 

 

IN KAKŠEN JE MOJ ShapeIT IZBOR?

Glede na moj način življenja in intenzivnost treningov sem izbrala: 

 

1. ENERGY UP!: formula za pred treningom;

Energy Up! vsebuje 3 aminokisline, ki nam dajejo energijo in skrbijo, da imamo dovolj moči. Poleg tega vsebuje 3 g kreatina, ki je najpomembnejša substanca za intenzivne, močne gibe. Pripravim si ga 30 minut pred treningom, in sicer zmešam 1 porcijo napitka z 2 dcl vode in zraven dodam še ShapeIT okus.

energy-upokus2

2. ACHIEVE MORE - ARGININ: poveča vzdržljivost in pospeši regeneracijo;

Arginin je aminokislina, ki skrbi, da žile ostanejo pretočne in naša cirkulacija hitra in zdrava. S tem, ko skrbimo za dobro pretočnost, telesu pomagamo, da vse, kar potrebuje, dobi hitreje in v zadostni meri. Poleg tega spodbuja sintezo t.i. "hormona mladosti", ki ohranja našo vitalnost, zdravo ožilje, odpornost in lepoto.

Na dan treninga zaužijem dve kapsuli pred in po vadbi.

arginine-60-capsules-180-ml-29-07-2014 

3. NATURE POWER: bio organske sirotkine beljakovine;

Popolno razmerje beljakovin in ogljikovih hidratov, ki jo uporabim kot podporo po treningu. Pripravim si ga 30 minut po treningu. Če imam čas ga zmešam v smoothie, sicer pa je najbolj hitra in enostavna kombiancija voda + ShapeIT okus in napitek je pripravljen! 

bio-proteinokus 

4. NO LIMITS 4 ME - Beta alanin:

Beta alanin je amino kislina, ki zvišuje nivo karnozina v mišicah in s tem ščiti njihovo tkivo pred obrabo, z vzpostavljanjem pravega pH v mišicah pa prepričuje bolečine po treningu.

Tako si z 1 kapsulo pred in 1 kapsulo po izredno napornih treningih zagovotovim dodatno energijo za mišice.

beta-alanine-60-capsules-180-ml-29-07-2014

Za piko na i pa naj še omenim, da ShapeIT vsebuje najkakovostnejše naravne in certificirane surovine in je proizveden v EU po farmacevtskih standardih.

 

Drage dame, naj se "shape-anje" do osebnih in športnih ciljev začne! ;)

IMG 8450  

Share

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters

Comments

  • No comments found