NAGRAJENKE @Viki's place

Drage dame, hvala ker ste pridno sodelovale v NAGRADNI IGRI in se potegovale za oblikovanje obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills pri naši veliki mojstrici Viki Lekše. Ker sva z Viki imeli resnično težko nalogo izbrati samo eno nagrajenko izmed vseh prejetih komentarjev, sva se odločili, da podeliva kar 5 nagrad!

DSC 4713

 Srečnice, ki bodo v novem letu zablestele z vrhunskimi obrvmi by Viki so: 

Sara

Sama imam čudne obrvi, ki bi potrebovale, ampak za tole nagradno igro predlagam mojo mami Cvetko. Nalogo urejevanja njenih obrvi imava midve s sestro (ni kaj preveč posebnega), zato si želim, da enkrat dobi primerno nego. Ker je res najboljša mami, ji od srca privoščim takšno razvajanje. 

Mojca

Zato, ker sem super občutljiva vsaj kaj se tiče obrvi in jih ne zaupam nikomur (niti sebi:P) in bi bilo lepo, da bi mi jih vsaj enkrat uredila profesionalka, s katero bi bil moj prag bolečine zagotovo manjši. Pa še zato, ker imam podelitev diplomee!! In bi bila to super nagrada za mojo pridnost!  

Ema

Novopecena mamica si zasluzi malo razvajanja in casa zase! Zelo bi bila vesela nagrade.

 Ana

Tudi sama sem blondinka kot ti Anela, zato obrvem nikoli nisem posvečala veliko pozornosti. Zelo si želim, da me vsaj enkrat v svoje roke vzame strokovnjak in mi uredi obrvi. Mislim, da to nujno potrebujem.

 Nina

Oblikovanje obrvi si zaslužim zato, ker so moje obrvi temne, goste in nemogoče za vzdrževanje. Njihovo puljenje je zaradi hitre rasti kar pogosto in če neko stvar delam tako pogosto kot to opravilo, bi bilo super če bi mi pri Viki svetovali kako to delati pravilno. Saj potrebujem pomoč!

Drage nagrajenke, čestitam! Danes je vaš srečen dan! ;) Svoj termin za oblikovanje obrvi lahko rezervirate na 040 830 913.   

Za vse ostale pa so pri Viki's place pripravili prav posebno ponudbo darilnih bonov za Božič in Novo leto! Super ponudbo preveri TUKAJ! Veselo razvajanje in se vidimo pri Viki! ;)   

slika2

Share

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters

Comments

  • No comments found