BEAUTY REPORT

 

Beauty picks of the day:

COLLISTAR : Gloss Nail Lacquer Gel Effect 542

& Lip Elixir.

 

collistar10

For today's Beauty Picks I choose two of Collistar stars for everyday! ;) First one is Collistar Gloss Nail Lacquer Gel Effect #542. This is gorgeous orange color which looks opaque and glossy with only one coat. The formula gives gel effectt and it's easy to apply. What is important: it dries fast! About the lasting, I have to admit I had it for 4 days in perfect condition, but after that I have got some cracks. All in all, the formula is very good, it dries fast and the color is just amazing for upcoming summer! 

 

Danes sta pod drobnogledom zvezdi za vsakdanjo uporabo znamke Collistar. Prva je čudovita oranžna barva laka Collistar Gloss Nail Lacquer Gel Effect #542. Tudi z enim samim nanosom je barva popolnoma neprosojna in intenzivna.Struktura laka daje poseben "gel effectt", sam nanos laka pa je zelo enostaven.Kaj je pomembno: zelo hitro se suši!Glede obstojnosti laka, moram priznati, da se je lak ohranil 4 dni v odličnem stanju, potem pa so se pojavile prve razpoke in praskice.Kakorkoli, struktura laka je zelo dobra, hitro se suši in barva je zelo intenzivna in čudovita za prihajajoče poletje!

 

collistar4collistar7

collistar11

 

collistar12

Second star of the day is Collistar Lip Elixir, nourishing lip treatment which combines precious oils of argan and jojoba with Shea butter and vitamin E. I'm so glad I tried this product! It's a basic, moisturizing and non-sticky lip balm. Very easy to use and makes your lips soft, smoother and it's just perfect for natural look of the day.

 

Drugi zvezdica dneva pa je Collistar Lip Elixir, hranilni in negovalni balzam za ustnice, ki vsebuje arganovo in jojobino olje s karitejevim maslom in vitaminom E. Tako zelo sem vesela, da sem preizkusila ta izdelek! To je osnovni balzam za ustnice, ki jih vlaži in je nelepjiv. Je zelo enostaven za uporabo in naredi ustnicemehke, gladke in je kot nalašč za lep in naraven videz za čez dan.
 

collistar2

photo25

 

Hope you guys find this post useful, and I'll hopefully see you over my Facebook and Instagram profile.

See you all in my next post! Have a fabulous day!

Much Love,

Anela.

 

Upam, da ste skozi to objavo pridobili nove koristne informacije, in vabim vas, da se mi pridružite tudi na

mojem Facebook in Instagram profilu. Se "beremo" v naslednji objavi, do takrat pa vam želim superduper dan!

Z ljubeznijo,

Anela.

Share

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters

Comments

  • No comments found